Savjeti za igranje automata

Sreća igra glavnu ulogu, ali možete učiniti nekoliko stvari kako biste ostali u tijeku. Iako bi se neki od ovih savjeta mogli primijeniti na brojne online kasino igre, svaki bi igrač trebao pažljivo pročitati ove savjete prije igranja.

Upamtite da ne postoji sustav ili tajna za pobjeđivanje na online ili zemaljskim slot aparatima. Najvažnije je upravljati svojim novcem kako biste mogli igrati duže, a trošiti manje. Također vas pozivamo da nikada ne bacate novac na kupnju nekih vodiča poput “kako pobijediti sustave automata…..ili slično”, oni ne rade. Da jesu ne bi bile na prodaju! Pravo?

Najbolji savjeti za automate koje bih vam mogao dati:

Odredite stroj s najvećim isplatama.

Potražite najbolje napredne igre i igre s najviše mogućnosti za osvajanje velikog jackpota. Kada birate automat za igru, trebali biste uzeti u obzir nekoliko stvari. Ako tražite jackpot, progresivni automati trebali bi biti vaša prva stanica. Ako želite igrati duže vrijeme, standardne, bonus značajke ili igre s više linija mogu biti najbolje za vas.

  • Također morate odlučiti s koliko novca ćete igrati, a zatim odaberite online automat koji ima veličinu novčića koja odgovara vašem budžetu. Sjajna stvar kod online automata je da možete promijeniti veličinu novčića u igri koju igrate jednim klikom miša. Nije li to sjajno?
  • Uvijek igrajte na ‘maksimum novčića’. Ako osvojite veliki jackpot igrajući samo 1 novčić, aparat vam neće otvoriti rupu novca! Obično je igranje maksimalnog broja novčića dobra strategija. Na gotovo svim automatima za igre na sreću najveći jackpot mnogo je veći kada se igra najveći broj novčića.

Na progresivnim slot aparatima vrlo je važno odigrati najveći ulog.

Jackpot je dostupan samo kada odigrate max. Ako ne odigrate max bet i pogodite jackpot simbole, dobit ćete mali dobitak, a jackpot će nastaviti rasti.

  • Ako igranje maksimalnih novčića nije za vas, preporučujemo da isprobate online automat s maksimalnim ulogom od dva novčića ili smanjite veličinu novčića tako da maksimalni ulog ne bude toliko skup. Uz malo sreće možete osvojiti jackpot!
  • Unovčite svoje kredite umjesto da ih ponovno igrate. Glupo je pokušavati iskoristiti sve svoje kredite i nadati se da ćete izaći kao pobjednik!. Isplatite novac kada pobjeđujete i nastavite dalje prije nego što vas prednost kuće opet ubije.
  • MORATE uvijek držati ograničenja u igri. Preporučamo da prije početka odlučite s koliko ćete igrati i držite se plana. U oba slučaja možete imati pobjednički niz ili loš niz, ako se držite svog početnog plana, uvijek ćete znati kada je vrijeme za povratak kući. Uvijek se možete vratiti igrati kasnije ili neki drugi dan….
  • Nikada ne igrajte na automatima (ili bilo kojoj drugoj kockarnici) dok ste pod utjecajem alkohola ili droga…
  • I na kraju, najvažnija strategija online i zemaljskih automata – Zabavite se!

Mislite da možete pobijediti s ovim savjetima za automate? Pokušati!

Želite li igrati automate online? Igrajte automate odmah! Za zabavu ili za pravi novac!!