Kako stvoriti privatni stol za poker online

Privatni poker stol na mreži može premostiti jaz između kućnih igara i igranja na internetu. Igranje pokera online je sjajna zabava i može biti financijski isplativo, ali ponekad vam nedostaje prijateljstvo igranja s prijateljima na kućnoj partiji pokera.

Sada možete koristiti stol na jednom od glavnih online poker mjesta kao svoj privatni poker stol i dopustiti samo igrače koje ste sami pozvali. U redu, nije isto kao igrati poker kod kuće, ali barem možete otići u krevet nakon toga, a da ne morate sve izbaciti van!

Party Poker sada ima mogućnost privatnog stola koju možete postaviti vrlo jednostavno i igrati unutar deset minuta, evo kako ćete to učiniti.

1. Otvorite svoj Party Poker klijent (to je mjesto gdje igrate koje ste preuzeli na svoje računalo) i kliknite na padajući izbornik “Opcije” na vrhu, odmah ispod poruke “Dobrodošli u predvorje PartyPoker.com”.

2. Kliknite na prvu stavku u padajućem izborniku “Stvori privatne tablice”. Dobit ćete mali skočni obrazac u kojem birate vrstu igre koju želite igrati i uloge ili buy-in. Od vas se također traži da kreirate lozinku za svoj stol. Ako odaberete Texas Holdem i odaberete opciju uloga, na primjer $1/$2, igrate ograničeni stol. U ovom slučaju mali ulozi su 0,25 USD, a veliki ulozi 0,50 USD. Da biste dobili No-Limit Texas Holdem morate odabrati jednu od opcija s fiksnom cijenom, na primjer “NL $25”.

3. Nakon što ispunite obrazac, imat ćete 10 minuta da zauzmete svoja mjesta za stolom. Evo na što trebate pripaziti – kako pronaći svoj stol za poker. Da biste došli do svog stola, morate koristiti ploču krajnje lijevo od klijenta. Nalazi se u obliku stabla imenika, podijeljenog u pet odjeljaka “Pravi novac, Party Poker Million, Sit & Go, Turniri i Play Money” svaki sa svojim pododjeljcima. Morate otići na gornji odjeljak “Pravi novac” i kliknuti na mali okvir sa znakom “+” da biste proširili popis. S popisa ispod odaberite igru ​​za koju ste se prijavili; Texas Hold’em, Omaha ili 7 Card Stud i iznos uloga koji ste odabrali u koraku 2. Vidjet ćete svoju tablicu na popisu, zove se “YourName’s pvt table 1”, kliknite na stol i pridružite se kao što biste inače čini.

4. Igraš poker – neka najbolji igrač pobijedi!

Evo nekoliko savjeta koje biste trebali imati na umu kada postavljate svoj privatni poker stol.

Imate samo 10 minuta da dovedete sebe i sve svoje prijatelje za stol i počnete igrati pa svakako postavite vrijeme za igru ​​kada su svi dostupni. Nema smisla žuriti okolo pokušavajući natjerati svoje prijatelje da se prijave u 10 minuta koje imate nakon što ste rezervirali stol. Također provjerite znaju li lozinku i što je najvažnije, kako pronaći stol! Ako želite, pošaljite im kopiju ovog članka e-poštom ili sami dajte jasne upute kako doći do njih.

Ako ne mogu pronaći stol, nećete im moći uzeti novac!