Skip Global Navigation to Main Content
Skip Breadcrumb Navigation
Aukcije

Opće informacije

Američko Veleposlanstvo u Zagrebu povremeno nudi na prodaju rabljene automobile, kućni i uredski namještaj, električne aparate i računarsku opremu po principu zatvorenih ponuda. Aukcije će biti najavljivane i oglašene na ovoj web stranici. Aukcije su odvojene i zasebne te svaka uključuje upute i kriterije za sudjelovanje i isticanje ponuda.

Vozila se prodaju po načelu viđeno-kupljeno, prema potvrdi Ministarstva Vanjskih Poslova - Diplomatskog Protokola RH i Ministrastva Finacija - Carinske Uprave bez naplate carine, PDV-a i posebnog poreza (trošarine).

Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država ne preuzima odgovornost za eventualna davanja vezana za carinsku proceduru i registraciju vozila bez obzira da li se vozilo može registrirati u RH.

Kupcu Vozila osiguravamo slijedeće dokumente:

 1. Račun u kunama
 2. Knjižicu Vozila i Prometnu Dozvolu ili Potvrdu MUP-a
 3. Izjavu Državnog Protokola RH kojom se dozvoljava prodaja predmetnog vozila Hrvatskoj pravnoj ili fizičkoj osobi bez naplate: carine, posebnog poreza i poreza na dodanu vrijednost
 4. Rješenje Ministarstva Financija – Carinska uprava o oslobođeju naplate: carine, posebnog poreza i poreza na dodanu vrijednost
 5. Potvrdu da je vozilo kupljeno na Javnoj dražbi
Trenutno nema predmeta na aukciji

Kako sudjelovati na aukciji

Ukoliko nikad niste sudjelovali u aukciji molimo vas da se registrirate. Nakon registracije primit ćete lozinku od našeg administratora aukcije. Ukoliko već posjedujete lozinku tada kliknite na pregled predmeta.

Registracija

Pregled predmeta

Eventualne komentare, pitanja ili sugestije šaljite na Zagreb_Auctions@state.gov

Predmeti za prodaju

2009 CHEVROLET CAPTIVA, 2.0D 2WD, 110kW AUTOMATIC
2008 CHEVROLET CAPTIVA, 2.0D 4WD, 110kW
2007 VOLVO V70, 2.5, 147kW AUTOMATIC
2007 DODGE GRAND CARAVAN, 3.3 V6, 133kW AUTOMATIC
2009 FORD FOCUS 2.0SE 106kW , AUTOMATIC
2004 CHEVROLET SUBURBAN 2500 , 4WD, 142kW AUTOMATIC

Adobe Reader

 • Download Free
  Download Free

  Svi preuzeti dokumente na ovoj stranici nalaze se u PDF formatu. Za pregled PDF morate imati primjerak Adobe Acrobat Reader. Možete preuzeti besplatnu verziju klikom na link iznad.