Skip Global Navigation to Main Content
Skip Breadcrumb Navigation
Aukcije

Opće informacije

Američko Veleposlanstvo u Zagrebu povremeno nudi na prodaju rabljene automobile, kućni i uredski namještaj, električne aparate i računarsku opremu po principu zatvorenih ponuda. Aukcije će biti najavljivane i oglašene na ovoj web stranici. Aukcije su odvojene i zasebne te svaka uključuje upute i kriterije za sudjelovanje i isticanje ponuda.

Vozila se prodaju po načelu viđeno-kupljeno, prema potvrdi Ministarstva Vanjskih Poslova - Diplomatskog Protokola RH i Ministrastva Finacija - Carinske Uprave bez naplate carine, PDV-a i posebnog poreza (trošarine).

Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država ne preuzima odgovornost za eventualna davanja vezana za carinsku proceduru i registraciju vozila bez obzira da li se vozilo može registrirati u RH.

Kupcu Vozila osiguravamo slijedeće dokumente:

  1. Račun u kunama
  2. Knjižicu Vozila i Prometnu Dozvolu ili Potvrdu MUP-a
  3. Izjavu Državnog Protokola RH kojom se dozvoljava prodaja predmetnog vozila Hrvatskoj pravnoj ili fizičkoj osobi bez naplate: carine, posebnog poreza i poreza na dodanu vrijednost
  4. Potvrdu da je vozilo kupljeno na Javnoj dražbi
Javna dražba putem interneta održat će se između 21. i 27. Studenog 2016.
Ponude izvan tog perioda neće se uzimati u obzir.

Kako sudjelovati na aukciji

Ukoliko nikad niste sudjelovali u aukciji molimo vas da se registrirate. Nakon registracije primit ćete lozinku od našeg administratora aukcije. Ukoliko već posjedujete lozinku tada kliknite na pregled predmeta.

Registracija

Pregled predmeta

Eventualne komentare, pitanja ili sugestije šaljite na Zagreb_Auctions@state.gov

Predmeti za prodaju

LOT 13 - GRUPA 13
LOT 14 - GRUPA 14
LOT 15 - GRUPA 15
LOT 16 - GRUPA 16
LOT 17 - GRUPA 17
LOT 18 - GRUPA 18
LOT 19 - GRUPA 19
LOT 20 - GRUPA 20
USKORO - 2011 FORD ESCAPE 4X4 HYBRID 65000KM
USKORO - 2010 FORD FUSION 2.5L HYBRID 72000KM

Adobe Reader

  • Download Free
    Download Free

    Svi preuzeti dokumente na ovoj stranici nalaze se u PDF formatu. Za pregled PDF morate imati primjerak Adobe Acrobat Reader. Možete preuzeti besplatnu verziju klikom na link iznad.