Skip Global Navigation to Main Content
Skip Breadcrumb Navigation
Aukcije

Opće informacije

Američko Veleposlanstvo u Zagrebu povremeno nudi na prodaju rabljene automobile, kućni i uredski namještaj, električne aparate i računarsku opremu po principu zatvorenih ponuda. Aukcije će biti najavljivane i oglašene na ovoj web stranici. Aukcije su odvojene i zasebne te svaka uključuje upute i kriterije za sudjelovanje i isticanje ponuda.

Vozila se prodaju po načelu viđeno-kupljeno, prema potvrdi Ministarstva Vanjskih Poslova - Diplomatskog Protokola RH i Ministrastva Finacija - Carinske Uprave bez naplate carine, PDV-a i posebnog poreza (trošarine).

Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država ne preuzima odgovornost za eventualna davanja vezana za carinsku proceduru i registraciju vozila bez obzira da li se vozilo može registrirati u RH.

Kupcu Vozila osiguravamo slijedeće dokumente:

  1. Račun u kunama
  2. Knjižicu Vozila i Prometnu Dozvolu ili Potvrdu MUP-a
  3. Izjavu Državnog Protokola RH kojom se dozvoljava prodaja predmetnog vozila Hrvatskoj pravnoj ili fizičkoj osobi bez naplate: carine, posebnog poreza i poreza na dodanu vrijednost
  4. Potvrdu da je vozilo kupljeno na Javnoj dražbi
Javna dražba putem interneta održat će se između 12. i 15. Prosinca 2016.
Ponude izvan tog perioda neće se uzimati u obzir.

Kako sudjelovati na aukciji

Ukoliko nikad niste sudjelovali u aukciji molimo vas da se registrirate. Nakon registracije primit ćete lozinku od našeg administratora aukcije. Ukoliko već posjedujete lozinku tada kliknite na pregled predmeta.

Registracija

Pregled predmeta

Eventualne komentare, pitanja ili sugestije šaljite na Zagreb_Auctions@state.gov

Predmeti za prodaju

LOT 21 - GRUPA 21
LOT 22 - GRUPA 22
LOT 23 - GRUPA 23
LOT 24 - GRUPA 24
LOT 25 - GRUPA 25
LOT 26 - GRUPA 26
LOT 27 - GRUPA 27
LOT 28 - GRUPA 28
LOT 29 - GRUPA 29
USKORO - 2010 FORD FUSION 2.5L HYBRID 72000KM
USKORO - 2011 FORD ESCAPE 2.5L HYBRID 65000KM

Adobe Reader

  • Download Free
    Download Free

    Svi preuzeti dokumente na ovoj stranici nalaze se u PDF formatu. Za pregled PDF morate imati primjerak Adobe Acrobat Reader. Možete preuzeti besplatnu verziju klikom na link iznad.